<

d i u s

WWW.AZSAMSEGA.COM

АВТОРСКА ПРАКТИКА НА НИК СЕГА

Д Й У С   D I U S
Дао, Йога, Уим Хоф и Сварга

Духовна практика на Ник Сега

ПРАКТИКАТА НА САТ ГУРУ D I U S – АМРИТА ПРАНА

Това е принципно нова практика с която всеки може да провери на какво разстояние е от просветлението или да открие че вече е просветлен тук и сега и не се нуждае от друга практика. Затова в D I U S започваме с тази практика и свършваме с нея.

Практиката на САТ ГУРУ е медитация за просветление без практика – осъзнаване на осъзнаващия. Тя е за осъзнаване на най-важното нещо в човека – Душата и Духа. Практиката е наблюдение на наблюдателя която води до истинско просветление тук и сега. Който овладее тази практика няма нужда да прави другите практики защото ще бъде просветлен тук и сега.

В практиката се използват някой много-лесни и естествени физически упражнения, който могат да се направят от всеки. Те се учат само на живо със САТ ГУРУ D I U S.

Практиката D I U S е базирана на СВАРГА и се доближава до КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ, но е добавена нова практика, а именно методът УимХоф за активиране на Туму (топлата енергия). Това ускорява пречистването на тялото по безопасен начин. Методът на УимХоф е доказан научно.

Връщат се 10-те йога асана за разтягане на тялото и въвеждане в дълбок покой, практиката „Хилядоръкият Буда” за активиране на сухожилията и плавно обтичане с чи. Така, още от началото се премахва стресът и влизаме в състояние на дълбок ПОКОЙ.

Пропорциите на практиките са променени и са завишени заземяващите практики. По този начин се избягват тежките чистки от СВАРГА.

Практиката D I U S е комбинация между ДАО Йога и ЦиГун, метода на УимХоф и СВАРГА, която се явява базата от принципи, от които съм се ръководил при нейното създаване.

Практиката D I U S е резултатът от моите 3-годишни опити за навлизане в покой, безопасно вдигане на вибрацията, стабилно здраве и духовно просветление тук и сега.

Практиката D I U S започва с Синг Шен Чуан Ци Гун разтягане и с „Хилядоръкия Буда” и йога асани, заземяване и раздвижване на наличната енергия с простата и много ефективна практика от ЦиГун – „Изтупване на тялото”. Следват дихателните практики ЛАД ЖИВОТА и методът на УимХоф за пречистване и вдигане на СО2. Така, дълбоко и стабилно заземени, започваме зареждане с космическа енергия с практиката ДЪРВОТО НА ЖИВОТА и я разпределяме с помощта на практиката „Небето с Луната”) - нова комбинирана практика със задържане на дишането и протягане на сухожилията за по-благо обтичане с чи и костно зареждане с енергия.

Премахната е практиката „Обемно запечатване”, която, ако не се изпълни правилно, не дава добър ефект и е заменена с по-спокойната практика за работа по духовния канал от ЦиГун – „Топката”.

Следват духовните практики СЕНЗИТИВ, Концентрация СПЕКТРЕ и накрая за дълбоко заземяване, навлизане в себе си и среща с ДУШАТА - ДАО ДИШАНЕ И МЕДИТАЦИЯ - класическа практика от ДАО ЦиГун - черешката на тортата в практиката КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ.

Практиката D I U S е особено подходяща за начинаещи, защото е мека, спокойна и силна. Вдига вибрацията по безопасен начин и води до среща с духа вътре в нас.

Практиката D I U S е моята авторска и основна практика за цялостно развитие на личността въз основа на моя опит до тук.

НИК СЕГА | АЗ СЪМ СЕГА САТ ГУРУ D I U S
2019 г.

I. КОМПЛЕКС „ТЯЛО”

1. Дълголетие
Практика за всеки ден до 108 години.

2. Синг Шен Джуа
Здрав гръбнак.

3. Десетте асани на Тибетските Йоги
Разтягане на гръбнака и настройки на чакрите.

4. Дев Мурти
Гъвкав гръбнак.

5. Висцеларен масаж на корема
Лечение и профилактика на корема спомагащо за СО2 завишаване.

6. Лад живота
Профилактика на корема за здраве и СО2 завишаване.

7. Метод Уим Хоф
Активиране на Туму - топлата енергия за изцеление и себеконтрол на подсъзнателните процеси.

II. КОМПЛЕКС „ЕНЕРГИЯ”

8. ДАО Ци Гун
Зареждане и разпределяне на енергията.

III. КОМПЛЕКС „ДУХ”

9. Сензитивен тренинг
Баланс на полукалбата на мозъка за спиране на вътрешния диалог.

10. Концентрация СПЕКТРЕ
Изчистване и подобряване на концентрацията на ума - първа стъпка към медитацията.

11. Духовното дишане
Подготовка за навлизане в трансценденталното съзнание.

12. ДАО дишане и медитация
На границата на практиката и не практиката.

13. САТ ГУРУ МЕДИТАЦИЯ
Практика за мигновено просветление.

УСПЕХИ В СЕБЕ СИ!
________________

Събираме дарения за развитието на практиката. Целта е да я направим достъпна и разбираема за всички, защото тя лекува без лекарства и развива духа без усилие, води до покой, хармония и сила в нас. Прави ни независими от външния свят. Ако сте доволни от практиката и искате да допринесете за нейното развитие и разпространение, можете да направите своето дарение ТУК. Благодарим Ви!